Info

Tuotteen valmistus prosessi

Kun kukkasi on toimitettu meille kukat nesteytetään. Nesteytyksen jälkeen alkaa kukkien kuivaus prosessi hiekan tai prässäämisen avulla. Prässäyksessä kukat puretaan pienemmiksi ja hiekkaa käytettäessä kukat kuivataan kokonaisena.

Kun kasvit ovat kuivia ne puhdistetaan hiekasta tai kasataan liiman avulla prässäyksen jälkeen.  Olemme sinuun yhteydessä, kun alamme rakentaa lopullista työtä kukista mikäli haluat kuvia malliasettelusta.

Kun prässätyt kasvit on kasattu, ne asetellaan ja kiinnitetään kehykseen suunnittelemallamme tavalla. Epoksi tuotteissa kukat valetaan muottiin tai korukehykseen. Isommissa tuotteissa seoksen kuivuttua pinta hiotaan, kiilloitetaan ja tuotteelle tehdään top coat. Ilmoitamme, kun tuote on valmis ja se lähetetään sinulle noin 1-3 kuukauden kuluttua riippuen tuotteesta!

Mitä tilaustyön hintaan kuuluu?

Tilaustöidemme hintaan sisältyy tuotteen suunnittelu kanssasi, työn valmistamiseen käytettävät materiaalit, työn valmistukseen käytetyn ajan, sekä arvonlisäveron. Työ suunnitellaan kanssasi sähköpostin välityksellä.

Hintaan ei kuulu väliaika tiedot tilaustyöstä tai tiedusteluihin vastaaminen. Jos haluat lisätietoja tuotteesta valmistuksen aikana, voit ostaa meiltä maksullisen lisäpalvelun. Työn valmistuksen päätteksi tiedusteluihin ja väliaikapäivityksien vastaamiseen käytetty aika veloitetaan sinulta (40€/tunti ) ehtojemme mukaisesti. 

2023 sesongilla meillä on ollut valmistuksessa yli sata tuotetta. Jotta pystymme pysymään ilmoitetuissa valmistusajoissa, tarjoamme väliaikatietoja vain maksullisena lisäpalveluna ajan säästämiseksi kukkien säilömiselle. Toteutamme väliaikapäivitykset ylityönä.