Prässätty Kukkataulu

Mikä on prässätty kukkataulu?

Prässätty kukkataulu on klassinen ja perinteinen tapa säilöä kukat muistoksi. Tämä tekniikka on jo vähintään satoja vuosia vanha! Kukat kuivataan painamalla ne ohueksi käyttämällä kasviprässiä. 

Jokainen kukkataulu on uniikki ja se suunnitellaan yhdessä kanssasi. Halutessasi voit antaa meille myös vapaat kädet taulusi luomiseksi! Taulujen valmistusaika on noin 2-3 kuukautta riippuen sesongista ja käytetyistä kukista. Käytämme töissämme kehyksiä, joiden raamit on valmistettu puusta ja lasista.

Prässätty kukkataulu S
Prässätty kukkataulu S

Lisäpalveluna värien korjaus

Tarjoamme prässättyihin kukkatauluihin maksullisena lisäpalveluna värien korjaamisen. Värejä korjataan erilaisilla kemikaaleilla riippuen kasvin lajikkeesta. Värien korjaus on loistava tapa eheyttää kasveja, sillä kuivauksessa etenkin kukille tapahtuu aina värimuutoksia. Kasvien värit jatkavat muutosta kuivaamisen jälkeen ja se on luonnollinen osa kasvin elinkaarta. Värien korjaus auttaa  säilyttämään kasvien värin huomattavasti pidempään kauniina!


Miten toimitan kukkani prässättäväksi?

Kukat voi tuoda paikanpäälle Forssaan tai Helsinkiin, sekä postittaa meille kaikkialta Suomesta. Suuntaa antavat tuontiajat:

Forssa: Su 14-16

Helsinki: Su 18-19, Ma 12-18

Postitus talviaikana vain kertarahtina lämmin-lisäpalvelulla.


Prässätty kukkataulu M
Prässätty kukkataulu M

Prässättyjen kukkataulujen hinnasto

Hinta sisältää materiaalit, työn valmistukseen ja suunnitteluun käytetyn ajan, sekä arvonlisäveron 24%. Hintaan lisätään ajan hinnaston mukainen maksu valmiin tuotteen kuljettamisesta asiakkaalle särkyvä- lisäpalvelulla. Hinnasto on hääkimpuille,  jos haluat toimittaa meille pienemmän määrän kukkia , pyydä tarjous!

Koko L

Koko: 50cm x 70cm

Kehysten väri: Musta, tammi tai valkoinen

Tausta: Musta tai valkoinen

Tämä malli sopii vain runsaille suurille kimpuille, kehys on ison julisteen kokoinen. Isoja kukkia tulisi kimpussa olla vähintään 20-25 kpl.

460€

Koko M

Koko: 50cm x 40cm

Kehysten väri: Musta, tammi tai valkoinen 

Tausta: Musta, valkoinen tai lasi (lasi +35€)

Tämä malli sopii keskikokoisille kimpuille. Malli on suosituin ja soveltuu yleisesti suurimmalle osalle kimpuista parhaiten.

390€

Koko S

Koko: 40cm x 30cm

Kehysten väri: Musta, tammi tai valkoinen

Tausta: Musta, valkoinen tai lasi (lasi +30€)

Tämä malli on sopiva pienille kimpuille tai osalle isommista kimpuista.

310€

Värien korjaus

S-kokoiseen tauluun 60€

M-kokoiseen tauluun 80€

L-kokoiseen tauluun 100€

alk. 60€

Kustomointi:

Foliohiput ( Kullan, ruusukullan tai hopean sävy): 7€

Valokuva: alkaen 4€

Voit halutessasi tuoda oman kutsun tai valan kehystettäväksi kukkiesi kanssa