Setit

Etkö osaa valita minkä tuotteen valitset kukistasi? Setit on silloin täydellinen vaihtoehto. Olemme rakentaneet setit rakkaudella suosituimmista tuotteistamme juuri sinua varten. Settien hinta on edullisempi kuin tuotteiden hinnat yhteen laskettuna tavallisen hinnaston mukaan.

Valikoimastamme löydät kolme erilaista settiä, settien sisältöä ei voi vaihtaa.

S-setti

Pienin settimme on täynnä ihastuttavia käyttöesineitä. Settiin kuuluu kaksi sormuspidikettä, kukkapinni, korvakorut zirkoneilla ja kaulakoru. Saat valita korumalliksi ympyrän tai pisaran, sekä mieleisen korumetallin. Settiin riittää pieni määrä kukkia, joka sovitaan kanssasi erikseen.

M-setti

Keskikokoiseen settiin kuuluu upea hexagon koriste-esine, sormuspidike, kaulakoru ja korvakorut. Saat valita korumalliksi ympyrän tai pisaran, sekä mieleisen korumetallin. Settiin tarvitaan keskikokoinen hääkimppu.

L-setti

Isoin settimme sisältää prässätyn kukkataulun M-kokoisena, kaksi sormuspidikettä, kaulakorun ja korvakorut. Saat valita korumalliksi ympyrän tai pisaran, sekä mieleisen korumetallin. Setti vaatii runsaan keskikokoisen kimpun isoilla kukilla tai vähän suuremman kimpun. 

Miten toimitan kukkani säilöttäväksi?

Kukat voi tuoda paikanpäälle Forssaan tai Helsinkiin, sekä postittaa meille kaikkialta Suomesta. Suuntaa antavat tuontiajat:

Forssa: Su 14-16

Helsinki: Su 18-19, Ma 12-18

Postitus talviaikana vain kertarahtina lämmin-lisäpalvelulla.

Settien hinnasto

Hinta sisältää tuotteiden valmistamiseen käytettävät materiaalit, suunnittelun kanssasi sähköpostitse ja ALV:n. Hintaan lisätään ajan hinnaston mukainen postitusmaksu. Hinta ei sisällä väliaikatietoja.

S-setti

Sisältää kaksi sormuspidikettä, kukkapinnin, korvakorut zirkoneilla ja kaulakorun. 

170€

M-setti

Sisältää hexagon koriste-esineen, sormuspidikkeen, kaulakorun ja korvakorut

330€

L-setti

Sisältää M-kokoisen prässätyn kukkataulun, kaksi sormuspidikettä, kaulakorun ja korvakorut

450€