Tietoa meistä

Preserved By Love on Suomen ensimmäinen ja monipuolisin kukkien säilömiseen erikoistunut yritys. Säilömme kukkia erilaisista tilaisuuksista ihmisille muistoesineiksi, koruiksi ja tauluiksi. Ja tietenkin valmistamme tuotteitamme muutenkin vain ilman erityistä tilaisuutta!

Meidän visio on ollut tarinamme alusta lähtien tarjota teille erilaisia tapoja muistoesineiden valmistamiseen pyrkien kunnioittamaan yksilöllistä tyyliänne.

Me ihmiset olemme erilaisia ja lähtökohtamme elämässäkin usein ovat erilaiset. Niinpä missiomme on luoda ja ylläpitää tätä uniikkia palvelua niin, että  kaikille olisi mahdollista löytyä jotain mieluisaa mahdollisimman laajalla hintahaarukalla. Meille on tärkeää mahdollistaa muistoesineiden valmistaminen myös ihmisille pienemmällä budjetilla.

Me arvostamme erilaisuutta. Haluamme kohdata sinut yksilönä ja luoda juuri sinulle jotain kaunista, sekä uniikkia hyödyntäen laajaa kokemustamme. Nykyään taiteen ja esineiden teettäminen on harvinaistunut. Toivomme prosessimme olevan sinulle uniikki kokemus. Palvelumme on mahdollisuus olla mukana sinulle yksilöidyn tuotteen suunnittelussa, sekä mahdollisuus teettää jotain yksilöllistä maailmassa, joka pyörii tehtaissa valmistettujen tuotteiden ympärillä.

Perustajan esittely:

Moikka! Mun nimi on Kerensa. Olen 27-vuotias helsinkiläinen ja vuoden 2022 morsian. Preserved By Love on minun rakas yhden naisen bändi!

Tarinamme alkoi siitä, kun puolisoni kosi minua alkuvuodesta 2021 ja aloimme järjestämään meidän rakkauden täyteistä päivää. Ajatus hääkimppuni säilömisestä alkoi hiipiä mieleeni ja aloinkin etsiä erilaisia tapoja sitä varten. Ulkomailta bongasin erilaisia metodeja ja aloin harjoittelemaan esineiden , taulujen ja korujen valmistusta, sillä en löytänyt Suomesta vastaavaa palvelua. Halusin jakaa tämän mahdolloisuuden myös muille ihmisille, joten tässä sitä nyt ollaan kuolleiden kukkien floristina!

Minulle on tärkeää antaa ihmisille mahdollisuus säilyttää rakkaita muistoja kukkien kautta. Jokainen kerta, kun saan säilöä asiakkaan kukkia muistoksi on minulle suuri ilo ja kunnia. Kiitos, että saan olla pieni osa muistoasi auttaessani sen säilyttämisessä. 

Kuva: Heta Nurmi
Kuva: Heta Nurmi

Mistä nimi Preserved By Love tulee?

Kun unelmani omasta yrityksestä kukkien säilömisen parissa häideni järjestämisen keskellä alkoi kasvamaan ja päätin ottaa härkää sarvista tiesin, että haluan sisällyttää yritykseni nimeen edes osan omasta nimestäni.

Olen elämäni aikana päässyt huomaamaan kuinka vaikea minun etunimeni Kerensa on ollut muistaa ja välillä sanoa muille suomalaisille sen harvinaisuuden ja erilaisuuden vuoksi. Tästä syystä oli tehtävä pikkuisia muutoksia! Nimeni juontaa juurensa Englannin Cornwalliin ja se on kornin kieltä. Nimeni tarkoittaa rakkautta. Aloin pyörittelemään erilaisia nimiä ja vaihtoehtojen pohjalta tutkimaan mitä näistä vaihtoehdoista on jo käytössä käyttäen sanaa love tai rakkaus. Ja näin syntyi Preserved By Love!

Vaikka sana Love on suoraan napattu nimestäni, se ei kuitenkaan tarkoita pelkästään minua. Se tarkoittaa ennen kaikkea sitä fiilistä, jolla tätä työtä teen säilöessäni kukkianne. 

Assistentit

Minun lisäkseni teitä palvelee Preserved By Loven assistentit Luna ja Misu. Assistentit vastaavat saapuvien kukkien laadun tarkastamisesta nuuskuttelemalla niitä ahkerasti. Nuuskuttelun avulla karsitaan huonot yksilöt kimpusta ja lopulliseen työhön saadaan kaikista kauneimmat, sekä laadukkaimmat kukat!